CONTACT

 
  Alexandru Bogdan Munteanu este proprietarul sitului şi autorul conţinutului acestuia.

  Adresa de Poştă Electronică: muntealb@gmail.com

    Iată cīteva reguli legate de contactarea mea:

  • NU RĂSPUND LA MESAJELE SCRISE INCORECT, FĂRĂ DIACRITICE.
  • Nu răspund la mesajele primite decīt dacă e vorba de ceva cu adevărat important.
  • Nu răspund la mesajele īn care mi se vorbeşte cu pluralul de politeţe ("dumneavoastră" = persoana a doua plural). Accept să mi se vorbească numai la persoana a doua singular ("tu"). Tot cu această adresare ("tu") le voi răspunde şi eu interlocutorilor.
  • Răspund uneori cu īntīrziere, deci dacă cineva vrea repede nişte sfaturi cu privire la o anumită problemă şi nu găseşte răspunsul īn paginile sitului, poate apela la forumuri.
  • Nu accept invitaţiile de alăturare la reţele sociale, oricare ar fi ele. Am renunţat la a folosi Facebook şi Twitter din cauza cenzurii care a īnceput să-şi facă apariţia īncepīnd cu anul 2017.

-----------------------------------------------------------

  Alexandru Bogdan Munteanu is the site's owner and author of its content.

  E-mail address: muntealb@gmail.com

  Please do not send me requests about adding your site to one of the pages with links (Blog Links, Education Links, etc.).

  Please do not send me link exchange requests.

VATRĂ ] DISCUŢII ] LEGĂTURI ] MANUALE ] TRADUCERI ] DICŢIONAR ] ARTICOLE ] LIMBI ] RECENZII ] NOUTĂŢI ] [ CONTACT ]

Copyright © MUNTEALB. Toate drepturile rezervate. All rights reserved. Tous droits réservés.

Toate materialele de pe acest sit sīnt originale şi sīnt scrise de MunteAlb.

Reproducerea materialelor (integrală sau parţială) fără acordul autorului intră sub incidenţa Legii privind Dreptul de Autor.

 

Pe acest sit este folosit modul de scriere corect, logic, practic, naţional, nepropagandistic, anti-latinoman şi getodacofil, cel cu ī din i şi sīnt.

 

Alegerea terminologiei folosite pe sit este explicată īn materialul Limba Rumīnă īn Epoca Informaticii.

 

Situl se găseşte la adresa :  http://muntealb.16mb.com/

Sit văzut optim cu opţiunea "Large Fonts" selectată īn Display Properties. Alternativ se poate face clic īn Internet Explorer pe meniul "View", se duce cursorul peste opţiunea "Text Size" şi apoi se face clic pe opţiunea "Larger" din meniul care apare. Culoarea textului şi a fundalului paginilor sitului poate fi modificată īn aşa fel īncīt să respecte aranjamentul coloristic din Windows Explorer, care este de obicei text negru pe fundal alb. Īn Internet Explorer se face clic pe meniul "Tools", apoi pe opţiunea "Internet Options". Īn fereastra care apare se face clic pe butonul "Accessibility" şi se bifează căsuţa "Ignore colors specified on Web pages", după care se apasă pe butonul "OK". Se procedează similar dacă este folosit un alt program de explorare a internetului. Pentru a se reveni ulterior la culorile originale se īnlătură bifarea.